Flying Finn karting-kokeilu

Järjestämme lapsille ja nuorille suunnattuja tilaisuuksia, joissa pääsee matalalla kynnyksellä kokeilemaan karting-autolla ajamista.

Flying Finn karting-kokeilu on suunnattu 120-140 cm pitkille lapsille. Tapahtuma sisältää karting-autolla ajamista sekä turvallisuuteen liittyvää teoriaopetusta.

Ajovarusteet ( kypärä ja ajohaalari ) saa paikan päältä, mutta omiakin saa käyttää. Kuljettajan kenkien on oltava suojaavuudeltaan vähintään lenkkikengät tai vastaavat, sandaaleilla tai rantakengillä ei voi ajaa. Radalle ei kannata pukeutua parhaimpiin vaatteisiin, sillä öljyyntymisen riski on aina olemassa.

Tapahtuman hinta on 20 euroa. Maksu paikan päällä. Suosimme maksutapana korttimaksua.

Tapahtuma alkaa klo 17.30 Tattarisuon karting-radalla, osoitteessa Tattarisuontie 32. Tapahtuman kesto on osallistujamäärästä riippuen noin 1,5-2 tuntia.

Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajallisesti. Ilmoittaudu tapahtumaan oheisella lomakkeella.

SÄÄVARAUS: Sateen sattuessa tapahtumaa ei järjestetä, sillä märällä radalla ajaminen saattaa aiheuttaa tarpeettomia vaaratilanteita. Peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille viimeistään tapahtumapäivänä. Varmista siis, että ilmoitat toimivat yhteystiedot.

Ilmoittaudu

Ei avointa tapahtumaa.